Blomsterstand

definere blomsterstand og skelne mellem racemose og cymose blomsterstand

definere blomsterstand og skelne mellem racemose og cymose blomsterstand

Bemærk: Blomst: En blomst er den reproduktive struktur, der findes i blomstrende planter, også kendt som angiospermer.
...

Racemose blomsterstandCymose blomsterstand
Hovedaksen i racemose blomsterstand fortsætter med at vokse og producere blomster sideværts.Hovedaksen i cymose-blomsterstand har begrænset vækst.

  1. Hvad er Racemose og Cymose blomsterstand?
  2. Hvad er definitionen af ​​blomsterstand??
  3. Hvad er cyme blomsterstand?
  4. Hvad er et eksempel på Cymose blomsterstand?
  5. Hvad er polychasial cyme?
  6. Hvad er de to typer blomsterstand??
  7. Hvad er forskellen mellem blomsterstand og blomst?
  8. Hvad hedder en enkelt blomst?
  9. Hvad er blomsterstand og dens typer Klasse 11?
  10. Hvad er Spike blomsterstand?
  11. Hvad er typerne af blomsterstand??

Hvad er Racemose og Cymose blomsterstand?

Hovedaksen i racemose blomsterstand fortsætter med at vokse og producere blomster sideværts. Hovedaksen i cymose blomsterstand har begrænset vækst, som senere ender i en blomst.

Hvad er definitionen af ​​blomsterstand??

En blomsterstand er en gruppe eller klynge af blomster arrangeret på en stilk, der er sammensat af en hovedgren eller et kompliceret arrangement af grene. Morfologisk er det den modificerede del af frøplanterne, hvor der dannes blomster.

Hvad er cyme blomsterstand?

cymose blomsterstand (cyme; bestemt blomsterstand) En type blomstrende skud (se blomsterstand), hvor den først dannede blomst udvikler sig fra vækstområdet øverst på blomsterstilken (se illustration).

Hvad er et eksempel på Cymose blomsterstand?

I denne type blomsterstand er de unge blomsterknopper i bunden, og de ældre er øverst. Nogle cymose blomsterstandseksempler er natjasmin, Drosera, almindelig europæisk ældre osv.

Hvad er polychasial cyme?

Side 11. Monochasial Cyme. Terminalakslen til hovedaksen ender i blomst. En enkelt lateral gren skubber den til den ene side, men ender også i sig selv i en blomst. Processen gentages.

Hvad er de to typer blomsterstand??

Der er to typer blomsterstand - Racemose og Cymose.

Hvad er forskellen mellem blomsterstand og blomst?

Bemærk: Blomst er en modificeret skyde med specifikke noder og internoder. Det er det reproduktive organ i angiospermer. Blomsterstand er en blomstergruppe til stede på blomsteraksen.
...
Komplet svar:

BlomstBlomsterstand
Det er den specialiserede gren med begrænset vækst.Det er klyngen af ​​blomster arrangeret på blomsteraksen.

Hvad hedder en enkelt blomst?

Stilken, der understøtter en enkelt blomst, kaldes en pedicel, der understøtter en blomsterstand eller en isoleret blomst, en peduncle. Anther: Den pollenbærende krop af støvdragerne, normalt relativt kompakt, og understøttet i slutningen af ​​det smalle filament.

Hvad er blomsterstand og dens typer Klasse 11?

Blomsterstanden

En blomst er et modificeret skyde, hvor det apikale meristems skud ændres til blomstermeristem. Arrangementet af blomster på blomsteraksen betegnes som blomsterstand. ... I cymose-type blomsterstand slutter hovedaksen i en blomst; blomsterne bæres i en basipetal orden.

Hvad er Spike blomsterstand??

Spike. En pigge er en uforgrenet, ubestemt blomsterstand, der ligner en raceme, men med bærende blomster (siddeblomster er fastgjort direkte uden stilke). Eksempler forekommer på Malabar møtrik (Justicia adhatoda) og agfblomster (slægt Achyranthes).

Hvad er typerne af blomsterstand?

Typer af blomsterstand

vellykket dobbelt fordøjelse
Hvad er en dobbelt begrænsning fordøjelse?Hvad er enkelt fordøjelse og dobbelt fordøjelse?Hvor lang tid skal en begrænsning fordøje tage?Hvorfor er de...
Fra Hvad er forskellen mellem transgen og cisgenic
Hvad er forskellen mellem transgen og cisgenic
Hovedforskellen mellem transgen og cisgen er, at i en transgen modifikation kommer de fremmede gener fra en organisme, der er seksuelt uforenelig med ...
forskel mellem nbfc og bank upsc
NBFC'er låner ud og foretager investeringer, og deres aktiviteter svarer derfor til bankernes. Der er dog et par forskelle som angivet nedenfor: NBFC ...