Instruktion

instruktionscyklus

instruktionscyklus
  1. Hvad er instruktionscyklus forklare??
  2. Hvad er trinene i instruktionscyklussen?
  3. Hvad er instruktionscyklus for grundlæggende computer?
  4. Hvad er instruktionscyklus og maskincyklus?
  5. Hvad er et instruktionsformat?
  6. Hvor mange cyklusser udfører de to instruktioner?
  7. Hvorfor kaldes instruktionscyklussen en cyklus?
  8. Hvad er en nuladresseinstruktion?
  9. Hvad er de to trin involveret i instruktionens behandling?
  10. Hvad er formålet med stop i grundlæggende instruktionscyklus?
  11. Hvad er instruktion af computer?
  12. Hvad er instruktionskode?

Hvad er instruktionscyklus forklare??

Instruktionscyklussen (også kendt som fetch-decode-execute-cyklus eller simpelthen fetch-execute-cyklus) er den cyklus, som den centrale behandlingsenhed (CPU) følger fra opstart, indtil computeren er lukket ned for at behandle instruktioner.

Hvad er trinene i instruktionscyklussen?

Der er seks grundlæggende faser i instruktionscyklussen:

Hvad er instruktionscyklus for grundlæggende computer?

Instruktionscyklussen er den tid, der kræves af CPU'en til at udføre en enkelt instruktion. Instruktionscyklussen er den grundlæggende funktion af CPU'en, som består af tre trin. CPU'en udfører gentagne gange hentning, afkodning, udførelse af cyklus for at udføre en programinstruktion.

Hvad er instruktionscyklus og maskincyklus?

Instruktionscyklussen er den proces, der udføres af computerens CPU for at udføre en enkelt programinstruktion. ... Maskincyklussen er den del af instruktionscyklussen. Afhængigt af instruktionstypen kan en enkelt instruktion muligvis have brug for en eller flere maskincyklusser for at blive udført af CPU'en.

Hvad er et instruktionsformat?

Et instruktionsformat definerer layoutet af bit i en instruktion med hensyn til dens bestanddele. Et instruktionsformat skal indeholde en opcode og implicit eller eksplicit, nul eller flere operander. Hver eksplicit operand henvises til ved hjælp af en af ​​adresseringstilstande.

Hvor mange cyklusser udfører de to instruktioner?

Hvis en instruktion er i eksekveringsfase, og andre instruktioner ikke kan være i eksekveringsfasen. Så der tages mindst 7 urcyklusser. Nu er det givet, at mellem to instruktioner skal ventetid eller forsinkelse være der baseret på deres funktion.

Hvorfor kaldes instruktionscyklussen en cyklus?

Et program i computeren består af instruktioner. Udførelse af disse instruktioner kører programmet på computeren. Desuden er hver instruktion yderligere opdelt i sekvens af faser. Begrebet udførelse af en instruktion gennem forskellige faser kaldes instruktionscyklus.

Hvad er en nuladresseinstruktion?

Det kan for eksempel muliggøre stakbehandling: en nul-adresse-instruktion indebærer, at operandens absolutte adresse holdes i et specielt register, der automatisk forøges (eller reduceres) for at pege på placeringen af ​​toppen af ​​stakken. Fra: nul-adresse instruktion i A Dictionary of Computing »

Hvad er de to trin involveret i instruktionens behandling?

Den enkleste model for instruktionsbehandling kan være en totrinsproces. CPU'en læser (henter) instruktioner (koder) fra hukommelsen en ad gangen og udfører eller udfører den operation, der er specificeret af denne. Instruktionshentning indebærer læsning af en instruktion fra en hukommelsesplacering til CPU-registeret.

Hvad er formålet med stop i grundlæggende instruktionscyklus?

HALT-instruktionen suspenderer CPU-drift, indtil en afbrydelse eller nulstilling modtages. I standset tilstand udfører processoren NOP'er for at opretholde hukommelsesopdateringslogik.

Hvad er instruktion af computer?

I datalogi er en instruktion en enkelt operation af en processor defineret af processorinstruktionssættet. Størrelsen eller længden af ​​en instruktion varierer meget, fra så lidt som 4-bit i nogle mikrokontrollere til mange som multipla af en byte i nogle meget lange instruktionsord-systemer (VLIW).

Hvad er instruktionskode?

En instruktionskode er en gruppe af bits, der instruerer computeren i at udføre en bestemt operation. • Betjeningskoden for en instruktion er en gruppe af bits, der definerer operationer såsom addition, subtraktion, shift, komplement osv.

konkrete navneord eksempler
Konkrete navneord er mennesker, steder eller ting, som vi kan opleve med vores fem sanser (smag, berøring, syn, hørelse eller lugt). For eksempler i s...
Forskellen mellem tør celle og våd celle
Et vådcellebatteri er den originale type genopladelige batteri. ... Batteriet indeholder en flydende elektrolyt såsom svovlsyre, en farlig ætsende væs...
Hvad er forskellen mellem Master Data Management og Metadata Management
Metadata fortæller dig ting om dataene uden at give nogen faktiske data. Master data fortæller dig alt om dataene og vil omfatte metadata som et forms...