Ulterior

Forskellen mellem ulterior og alterior?

Forskellen mellem ulterior og alterior?

Forklaring: Ulterior betyder i denne sammenhæng skjult. Alterior er derimod ikke et ord. Hvis det var, ville det sandsynligvis betyde noget som alternativ. ... (Et æggekorn er et ord, der fejlagtigt bruges, fordi det lyder som det rigtige ord.)

  1. Hvad betyder Alterior?
  2. Hvad betyder Alterior-motiv?
  3. Hvordan stave du Alterior?
  4. Hvad er et alternativt motiv?
  5. Er bageste motiver dårlige?
  6. Er Alterior et ord?
  7. Hvad er et andet ord for bageste motiv?
  8. Hvad er et skjult motiv?
  9. Hvilket er et eksempel på et bageste motiv?
  10. Hvad betyder Motive?
  11. Hvad betyder Staidness??
  12. Hvad er definitionen af ​​subversiv?

Hvad betyder Alterior?

1: går ud over, hvad der er åbent sagt eller vist, og især hvad der er ordentlige bageste motiver.

Hvad betyder Alterior-motiv?

bageste motiv på britisk engelsk

(ʌlˈtɪərɪə ˈməʊtɪv) Hvis du siger, at nogen har et skjult motiv for at gøre noget, tror du at de har en skjult grund til at gøre det. Sheila havde et bageste motiv for at forsøge at hjælpe Stan.

Hvordan stave du Alterior?

adjektiv. være ud over det, der ses eller afkræves; bevidst skjult: bageste motiver.

Hvad er et alternativt motiv?

bagtank (flertals bagtanker) En alternativ eller ydre årsag til at gøre noget, især når det er skjult eller når det adskiller sig fra den angivne eller tilsyneladende årsag.

Er bagmotiver dårlige?

'Ulterior motives' er en sætning, der har fået unødig negativ og forkert definition. Folk ville straks springe til den forkerte konklusion, at det var en dårlig sætning, der blev brugt af en ond person med en ond hensigt. ... Som sådan vurderes den, der siger, at han / hun har 'skjulte motiver', i de fleste tilfælde at være en dårlig person.

Er Alterior et ord?

Skrivning for virksomheder

Forklaring: Ulterior betyder i denne sammenhæng skjult. Alterior er derimod ikke et ord. Hvis det var, ville det sandsynligvis betyde noget som alternativ.

Hvad er et andet ord for bageste motiv?

Hvad er et andet ord for bageste motiv?

arriere-penseeskjult dagsorden
drivkrafttilskyndelse
motiveringhemmelig plan
økse til at malefordomme
parti pris

Hvad er et skjult motiv?

n et skjult motiv eller hensigt bag en åbenlys handling, politik osv. skjult hånd. n en ukendt styrke eller indflydelse, der menes at være årsagen til visse, ofte uheldige, begivenheder.

Hvilket er et eksempel på et bageste motiv?

Et bageste motiv. Definitionen af ​​ulterior henviser til noget, der med vilje er skjult, ikke afsløret eller under overfladen. Hvis du foregiver at være god mod nogen kun for at komme tæt på hans berømte venner, er dette et eksempel på, når du har et skjult motiv.

Hvad betyder Motive?

Navneord. motiv, impuls, incitament, tilskyndelse, anspore, prikke betyder en stimulans til handling. motiv indebærer en følelse eller et ønske, der fungerer på viljen og får den til at handle. et motiv for forbrydelsesimpulsen antyder en drivkraft, der skyldes personlig temperament eller forfatning.

Hvad betyder Staidness?

1. staidness - et træk af værdig alvor. rolighed, højtidelighed, højtidelighed. seriøsitet, alvor, alvor, oprigtighed - træk ved at være seriøs; "mangel på højtidelighed er ikke nødvendigvis mangel på alvor" - Robert Rice.

Hvad er definitionen af ​​subversiv?

adjektiv. Også subversion · ar · y [suhb-vur-zhuh-ner-ee, -shuh-]. har tendens til eller har til hensigt at undergrave eller vælte, ødelægge eller underminere et etableret eller eksisterende system, især en lovligt sammensat regering eller et sæt overbevisninger.

Hvad er substantivklausul
Definition: En substantivklausul er en afhængig klausul, der fungerer som et substantiv. Det kan bruges som subjekt, direkte objekt, indirekte objekt,...
Forskellen mellem autofagi og apoptose
Autophagy beskriver den grundlæggende katabolske mekanisme, hvor celler nedbryder dysfunktionelle og unødvendige cellulære komponenter (se Sådan manip...
fordelene ved daniell celle
Det er vigtigere, at begge elektroder i batteriet er fornyelige, genanvendelige, lav toksicitet og miljøvenlige. På grund af disse ovennævnte fordele ...