Overført

Forskellen mellem forseglet og portet æske

Forskellen mellem forseglet og portet æske

Forseglede kabinetter gengiver de lave frekvenser mere præcist end portede kabinetter, fordi luften inde i kassen fungerer som en støddæmper, så subwooferen kan bevæge sig frem og tilbage i mere kontrol.

  1. Rammer en forseglet eller portet kasse hårdere?
  2. Er en forseglet kasse bedre end portet?
  3. Hvorfor er en portet underboks bedre?
  4. Hvilken type subwooferboks er bedst?
  5. Kan jeg få min forseglede kasse porteret?
  6. Hvad sker der, hvis den portede kasse er for lille?
  7. Hvad der lyder bedre portet eller forseglet?
  8. Hvad rammer hårdere 10'ere eller 12'ere?
  9. Hvordan får jeg mine subs hårdest?
  10. Vil en større kasse gøre subs højere?
  11. Kan du lægge polyfyld i en portet kasse?
  12. Kan du forsegle en portet subwoofer?

Rammer en forseglet eller portet kasse hårdere?

Utvivlsomt kan portede kasser levere højere, blomstrende bas med mere slag og efterklang end forseglede kasser. Dette opnås let med en portet subwooferboks uden brug af yderligere lyd equalizer eller digital processor.

Er en forseglet kasse bedre end portet?

Portede kabinetter bruges typisk til at få mere output fra den samme effekt som en forstærker end en lukket kabinet, fordi de er mere effektive. De vil også have mere samlet output end et forseglet kabinet, hvilket betyder, at de generelt kan spille højere. Denne gevinst i output kommer til en lille pris.

Hvorfor er en portet underboks bedre?

Portede subwoofere kan nå lavere på frekvensspektret og gengive det mest krævende lavfrekvente indhold med mere kraft ved højere lydstyrker, hvilket betyder, at det kan spille højere og lavere selv med samme forstærkereffekt og drivermålinger, og det større kabinetvolumen har meget at gøre med dette.

Hvilken type subwooferboks er bedst?

Forseglede kasser er de bedste til små til mellemstore køretøjer med lidt plads i bilen. Det er også mere økonomisk at gå efter en forseglet kasse, hvis du kun har en enkelt subwooferhøjttaler. Overvej at gå efter en portet eller en bandpass-boks, hvis du er en lydfil, der elsker at spille høj musik under lange bilture.

Kan jeg få min forseglede kasse porteret?

Du kan placere en port i din nu forseglede boks. En simpel hulsav og bor vil gøre tricket pænt. Du bliver nødt til at bestemme det kubiske luftrum. (netto = plads tilbage, efter at subwooferen er i) Bestem derefter, hvilken melodifrekvens du vil porte subwooferen til.

Hvad sker der, hvis den portede kasse er for lille?

Efterhånden som størrelsen på kabinettet øges, vil basens mekaniske grænser være lettere at nå. Hvis kassen er for lille (med en rimelig mængde) skal du tilføje strøm. ... Hvis porten bliver for lille, kan det resultere i portstøj eller lade bashøjttaleren simpelthen tømme. Undervurder ikke under- / portarrangementet.

Hvad der lyder bedre portet eller forseglet?

Lydbølgerne gengives mere nøjagtigt end med et portet kabinet, men subwoofere kan kræve lidt mere strøm fra forstærkeren for at få bashøjttalerne til at bevæge sig så meget som de ville i en portet kabinet. Forseglede kabinetter er generelt mindre og lettere at bygge, fordi der ikke er nogen port, der kan indstilles.

Hvad rammer hårdere 10'ere eller 12'ere?

Afhænger af højttaleren. Han rammer sandsynligvis hårdere, fordi AL hans magt går til EN sub. MTX er også lidt bedre. 10'ere vil ramme hårdere og kortere, og 12'ere vil give et dybere længere hit, tror jeg.

Hvordan får jeg mine subs hårdest?

Trin 4: Forstærkeren

  1. Drej gain / volume-knappen til nul eller helt ned.
  2. Spil en sang med en mellemstor bas. Ikke for tung, ikke for lys.
  3. Drej lydstyrken på hovedenheden til 80% af dens maksimale lydstyrke.
  4. Forøg forstærkning / lydstyrke, indtil underdelen begynder at forvrænge.
  5. Sænk forstærkningen lidt for at fjerne resterende forvrængning.

Vil en større kasse gøre subs højere?

For stor kasse giver føreren mulighed for at overskride de mekaniske begrænsninger. Uanset om du mener, at det lyder "højere" eller "bedre", er det bare ikke klogt at gøre det. Køb en større sub. en større kasse gør det højere ved en note lige over den tunning hz.

Kan du lægge polyfyld i en portet kasse?

Det er muligt at bruge polyfill i et portet kabinet, men det anbefales ikke, da det derefter vil ændre indstillingen af ​​kassen. Forseglede subwooferbokse giver generelt en bedre, fladere frekvensresponskurve, når kabinettet er større (til et bestemt punkt).

Kan du forsegle en portet subwoofer?

Ja. forsegling af en portet højttaler hæver -3dB-punktet i et anekoisk rum, men det kan også hjælpe højttaleren med at integrere bedre. Jo lavere du går, jo mere sandsynligt er du at løbe ind i rumtilstande.

Forskellen mellem substantiv og adjektiv
Et navneord er et ord, der betegner et bestemt navn, sted, idé eller objekt. Et adjektiv betegner et beskrivende ord, der illustrerer substantivet, de...
Forskellen mellem god og dårlig kolesterol
Som hovedregel betragtes HDL som "godt" kolesterol, mens LDL betragtes som "dårligt." Dette skyldes, at HDL bærer kolesterol til din lever, hvor det k...
celledifferentiering i planter
Differentiering i planter henviser til de processer, hvorved forskellige celletyper opstår fra forløberceller og bliver forskellige fra hinanden. ... ...