Bedre

Forskellen mellem MH og HPS

Forskellen mellem MH og HPS

MH-lamper giver et mere naturligt udseende i farve og er typisk valget for planter, der har lidt eller intet naturligt lys til rådighed. Højtryksnatrium (HPS) lamper giver mere gult / rødt spektrum, hvilket er ideelt til de fleste planter, der aktivt frugter og blomstrer.

  1. Hvad er forskellen mellem HPS og MH?
  2. Hvad er bedre for veg MH eller HPS?
  3. Hvad er bedre HPS eller Metal Halide?
  4. Hvilket er varmere HPS eller MH?
  5. Vil HPS arbejde for grøntsager?
  6. Kan du bruge MH-pære HPS-forkobling?
  7. Hvorfor er HPS bedre til blomstring?
  8. Er 150 watt nok til 1 plante?
  9. Kan HPS- og MH-pærer udskiftes?

Hvad er forskellen mellem HPS og MH?

HPS vs MH vokser lysspektrumforskelle

HPS'en har en rød eller orange farvetone og bruges primært i blomstringsfasen af ​​din plantes liv. MH-pæren fokuserer på mere af et blåt spektrum og bruges primært til det vegetative stadium af plantelivet.

Hvad er bedre for veg MH eller HPS?

Mens begge typer kan bruges i den fulde vækstcyklus, når det kombineres, er brug af en MH-vækstlys til vegetativ vækst og blomstring under en HPS-vækstlys den mest anbefalede HID-vækstlysopsætning, fordi udnyttelse af styrkerne fra begge typer på de rigtige tidspunkter producerer de bedste resultater.

Hvad er bedre HPS eller Metal Halide?

HPS er ca. dobbelt så elektrisk effektiv som metalhalogenid. Fotosyntetisk aktiv stråling (PAR) er det, der virkelig betyder noget for plantevækst, og levering af anvendelig PAR er bedre med HPS end metalhalogenid. ... Metalhalogenider leverer i gennemsnit ca. 80.000-110.000 lumen pr. Standard 1000 watt pære.

Hvilket er varmere HPS eller MH?

MH ER varmere end HPS. CFL'er (op til et punkt) er køligere end HPS.

Vil HPS arbejde for grøntsager?

Som svar på det generelle spørgsmål, kan du bruge en HPS-pære til grøntsager, svaret er ja.

Kan du bruge MH-pære HPS-forkobling?

Ja MH-pærer fungerer i en HPS-forkobling. Det er heller ikke farligt.

Hvorfor er HPS bedre til blomstring?

HPS-vækstlys producerer hurtig vækst, fede tætte knopper og konstant store udbytter. De omdanner elektricitet effektivt til lys, og de afgiver en type / farve af lys, der fremmer bedre blomstring.

Er 150 watt nok til 1 plante?

Du kan overveje at opgradere til mindst et 400w hps / mh-system. 150 watt hps - 16000 lumen er mere end nok til 1-2 planter.

Kan HPS- og MH-pærer udskiftes?

Desværre tillader ikke alle forkoblinger både MH- og HPS-pærer at kunne udskiftes. Mens nogle gør det, er det aldrig en god ide at antage, at begge kan bruges. Det er dog muligt at bytte både en MH og en HPS ud ved hjælp af en konverteringspære.

Fra Forskellen mellem by og fra
Forskellen mellem by og fra
Hovedforskellen mellem by og fra er, at præpositionen by angiver en instrumental sag, mens præpositionen fra angiver en ablativ sag. ... Folk har en t...
Hvad er forskellen mellem autokrin og parakrin
Autokrin betyder "relateret til et celleproduceret stof, der har en effekt på den celle, som det udskilles af", mens parakrin betyder "relateret til e...
adressebus databus og kontrolbus i 8085 mikroprocessor
Hvad er adressebus og databus i mikroprocessor?Hvad er forskellen mellem en adressebusdatabus og kontrolbus?Hvor mange adresser Buss er der i 8085 mik...