gyldige

Forskellen mellem ALWD og Bluebook

Forskellen mellem ALWD og Bluebook

Citater i de to formater er omtrent ens. ALWD adskiller sig imidlertid fra Bluebook i en nøglehenseende: Under Bluebook-systemet er de typografier, der bruges i citater, der findes i akademiske juridiske artikler (altid fodnoteret) meget forskellige fra dem, der bruges i citater i retsdokumenter (altid citeret inline).

  1. Er ALDD det samme som Bluebook?
  2. Hvad står ALWD for?
  3. Hvordan citerer du en Bluebook-stil?
  4. Hvordan citerer du juridisk skrivning??
  5. Hvordan citerer du et lovligt websted?

Er ALDD det samme som Bluebook?

ALWD og bluebook er næsten det samme med kun små variationer. Blå bog er en autentisk kilde til regler, der definerer, hvordan man korrekt henviser en juridisk reference. Det blev udgivet som et samarbejde mellem universiteterne i Harvard, Columbia og Yale.

Hvad står ALWD for?

ALWD

AkronymDefinition
ALWDAssociation of Legal Writing Directors

Hvordan citerer du en Bluebook-stil?

Bluebook-regel 15 giver citatformatet til bøger, rapporter og andre ikke-periodiske materialer. Generelt bør citatet indeholde forfatterens fulde navn, bogens titel, den citerede side, redaktørens navn (hvis relevant), udgave (hvis relevant) og udgivelsesår.

Hvordan citerer du juridisk skrivning?

Grundlæggende juridiske henvisninger

De fleste juridiske citater består af navnet på dokumentet (sag, statut, artikel om lovanalyse), en forkortelse for den juridiske serie og datoen. Forkortelsen for den lovlige serie vises normalt som et tal efterfulgt af det forkortede navn på serien og ender med et andet nummer.

Hvordan citerer du et lovligt websted?

En henvisning til en internetside indeholder generelt følgende oplysninger: (1) forfatteren, (2) titlen på websiden, (3) titlen på hjemmesiden, (4) dato og klokkeslæt og (5) URL'en.

Fra Forskellen mellem DNA og RNA-ekstraktion
Forskellen mellem DNA og RNA-ekstraktion
Hovedforskellen mellem DNA- og RNA-ekstraktion er, at pH-niveauet for DNA-ekstraktion er pH 8, mens pH-niveauet for RNA-ekstraktion er pH 4,7. ... DNA...
Fra Forskellen mellem by og fra
Forskellen mellem by og fra
Hovedforskellen mellem by og fra er, at præpositionen by angiver en instrumental sag, mens præpositionen fra angiver en ablativ sag. ... Folk har en t...
vigtigheden af ​​assonans
Assonansens vigtigste funktion i poesi er at skabe rytme. Den styrer hvilke stavelser der skal understreges. Denne rytmefremstilling har en flow-on ef...