Isoleret

Forskellen mellem AIS og GIS

Forskellen mellem AIS og GIS

GIS-højspændingsstationsanlæg bruger gassvovlhexafluorid til isolering, mens AIS bruger luftisolering i et metalbeklædt system. ... En anden væsentlig konstruktionsbaseret forskel mellem de to switchyards er, at en metalbeklædt AIS bruger tre-positioners udtræksafbrydere (til, fra og test).

  1. Hvad er en GIS-understation?
  2. Hvad er fordele og ulemper ved GIS i forhold til luftisoleret understation?
  3. Hvorfor har vi brug for gasisolerede understationer GIS?
  4. Hvad er GIS-afbryder?
  5. Hvad er de 5 komponenter i GIS?
  6. Hvad er det fulde navn på GIS?
  7. Hvad er ulemperne i GIS i forhold til AIS?
  8. Hvad er fordelene ved gasisoleret understation?
  9. Hvad er luftisoleret koblingsudstyr?
  10. Hvilken gas bruges i GIS-understation?
  11. Hvad er funktionen af ​​gasisoleret koblingsudstyr?
  12. Hvor der anvendes gasisoleret understation?

Hvad er en GIS-understation?

En gasisoleret understation (GIS) er en højspændingsstation, hvor de vigtigste ledende strukturer er indeholdt i et lukket miljø med en dielektrisk gas kendt som SF6 eller svovlhexafluoridgas som isoleringsmediet..

Hvad er fordele og ulemper ved GIS i forhold til luftisoleret understation?

Det optager meget mindre plads (1/10) sammenlignet med almindelige understationer. Derfor er disse gasisolerede stationer (GIS) mest foretrukne, hvor området til understation er lille (f.eks. Byer) Mest pålidelige sammenlignet med luftisolerede substationer, antallet af afbrydelser på grund af fejlen er mindre. Vedligeholdelsesfri.

Hvorfor har vi brug for gasisolerede understationer GIS?

En gasisoleret understation (GIS) bruger en overlegen dielektrisk gas, SF6, ved moderat tryk til fase-til-fase og fase-til-jord-isolering. ... Som et resultat er GIS mere pålidelig og kræver mindre vedligeholdelse end AIS. GIS blev først udviklet i forskellige lande mellem 1968 og 1972.

Hvad er GIS-afbryder?

Gasisoleret højspændingsudstyr (GIS) er et kompakt metalindkapslet koblingsudstyr, der består af højspændingskomponenter såsom afbrydere og afbrydere, som kan betjenes sikkert i trange rum.

Hvad er de 5 komponenter i GIS?

Et fungerende GIS integrerer fem nøglekomponenter: hardware, software, data, mennesker og metoder.

Hvad er det fulde navn på GIS?

Et geografisk informationssystem (GIS) er et computersystem, der analyserer og viser geografisk refereret information. Det bruger data, der er knyttet til en unik placering.

Hvad er ulemperne i GIS i forhold til AIS?

Installation. Installation af en GIS-højspændingsstation kan være hurtigere end at installere dens metalbeklædte AIS-modstykke. ... Den gennemsnitlige installationstid reduceres med ca. 30% med en GIS-installation (når der ikke kræves nogen gashåndtering). GIS-systemer optager også mindre plads end AIS.

Hvad er fordelene ved gasisoleret understation?

Fordele ved GIS Substation

Hvad er luftisoleret koblingsudstyr?

Luftisoleret koblingsudstyr (AIS) anvender luften som isolationsmedie designet spænding fra 11KV til 36KV medium spændingsdistributionssystem. Det spiller en kontrollerende og beskyttende rolle i elsystemet. Hovedkredsløbskomponenterne i det luftisolerede koblingsudstyr er bygget i det gasfyldte rum.

Hvilken gas bruges i GIS-understation?

En gasisoleret understation (GIS) er en højspændingsstation, hvor de vigtigste strukturer er indeholdt i et lukket miljø med svovlhexafluoridgas som det isolerende medium.

Hvad er funktionen af ​​gasisoleret koblingsudstyr?

Gasisoleret koblingsudstyr (GIS) er navnet på en enhed, der huser disse komponenter og kredsløb i en enkelt gastank med et kompakt fodaftryk. Jordforbindelse, der forhindrer elektrisk stød og lynafskærmere, der forhindrer dielektriske sammenbrud fra lynnedslag, er også inkluderet for at øge sikkerheden.

Hvor der anvendes gasisoleret understation?

Gasisoleret koblingsudstyr bruges i industrielle områder til at opfylde høje energibehov ved pladsbesparende design med et minimum af omkostninger. Kun SF6 isoleret koblingsudstyr er i stand til at opfylde disse krav.

molær masse af o
Er den molære masse af ilt 16 eller 32?Hvor mange mol er der i O?Hvad er den molære masse af iltgas?Hvad er massen i gram af et enkelt iltmolekyle?Er ...
Forskellen mellem masseoverførsel og diffusion
Masseoverførsel er transport af masse fra et sted til et andet. ... Hovedforskellen mellem masseoverførsel og diffusion er, at masseoverførsel måske e...
Hvad er forskellen mellem plasmolyse og hæmolyse
Plasmolyse refererer til sammentrækning af protoplasten i en plantecelle som et resultat af tab af vand fra cellen, mens hæmolyse henviser til ødelægg...