Nul

Forskellen mellem null og udefineret i JavaScript

Forskellen mellem null og udefineret i JavaScript

null er en tildelt værdi. Det betyder intet. udefineret betyder, at en variabel er blevet deklareret, men endnu ikke defineret. null er et objekt.

  1. Hvad er forskellen mellem null og udefineret i JavaScript med eksempel?
  2. Hvorfor null == udefineret er sandt?
  3. Hvorfor JavaScript har null og udefineret?
  4. Skal jeg bruge null eller udefineret JavaScript?
  5. Er null == udefineret?
  6. Er nul udefineret?
  7. Er NaN og nul det samme?
  8. Er NaN lig med null?
  9. Er NaN null Python?
  10. Skal jeg returnere null eller udefineret?
  11. Hvorfor får jeg udefineret JavaScript?
  12. Hvad er type af udefineret?

Hvad er forskellen mellem null og udefineret i JavaScript med eksempel?

I JavaScript er udefineret en type, hvorimod nul et objekt. Det betyder en deklareret variabel, men ingen værdi er tildelt en værdi. Mens null i JavaScript er en tildelingsværdi. Du kan tildele det til en variabel.

Hvorfor null == udefineret er sandt?

null og udefineret returnerer begge falsk. Derfor kontrollerer din kode faktisk, om falsk er lig med falsk. Imidlertid er deres typer ikke ens. På grund af dette vil den næste sætning returnere falsk, da sammenligningsoperatøren === kontrollerer både typerne og deres værdi.

Hvorfor JavaScript har null og udefineret?

Udefineret menes at betyde, at en variabel ikke har nogen værdi (eller der findes en egenskab ikke), fordi programmøren endnu ikke har tildelt den en værdi (eller oprettet egenskaben). Null formodes at signalere, at en variabel ikke har nogen værdi, fordi programmøren målrettet ryddede værdien og satte den til 'null'.

Skal jeg bruge null eller udefineret JavaScript?

Brug kun null, hvis du udtrykkeligt vil betegne værdien af ​​en variabel som "ingen værdi". Som @ com2gz siger: null bruges til at definere noget programmatisk tomt. udefineret menes at sige, at referencen ikke findes. En nulværdi har en defineret henvisning til "intet".

Er null == udefineret?

udefineret betyder, at en variabel er blevet deklareret, men endnu ikke defineret. null er et objekt. udefineret er af typen udefineret .

Er nul udefineret?

null er en tildelt værdi. Det betyder intet. udefineret betyder typisk, at en variabel er blevet deklareret, men endnu ikke defineret.

Er NaN og nul det samme?

nulværdier repræsenterer "ingen værdi" eller "intet", det er ikke engang en tom streng eller nul. Det kan bruges til at repræsentere, at der ikke findes noget nyttigt. NaN står for "Not a Number", det er normalt resultatet af en matematisk operation, der ikke giver mening, f.eks. 0,0 / 0,0 .

Er NaN lig med null?

null og udefineret er løst lig med hinanden, men er strengt taget ikke lige til hinanden. NaN er et resultat af meningsløs beregning, som ikke kan give et meningsfuldt resultat. NaN er den eneste værdi, der ikke er lig med sig selv.

Er NaN null Python?

Når det kommer til datakørsel, er håndtering af manglende værdier en uundgåelig opgave. I modsætning til andre populære programmeringssprog, såsom Java og C ++, bruger Python ikke NULL-nøgleordet. I stedet bruger Python NaN og None .

Skal jeg returnere null eller udefineret?

Udefineret refererer typisk til noget, som endnu ikke er tildelt en værdi (endnu). Null henviser til noget, der definitivt ikke har nogen værdi. I så fald vil jeg anbefale at returnere en null. Bemærk, at en funktion uden specificeret returværdi implicit returnerer udefineret.

Hvorfor får jeg udefineret JavaScript?

En variabel, der ikke er tildelt en værdi, er af typen udefineret. En metode eller sætning returnerer også udefineret, hvis variablen, der evalueres, ikke har en tildelt værdi. En funktion returnerer udefineret, hvis en værdi ikke blev returneret .

Hvad er type af udefineret?

En udefineret værdi i JavaScript er ret almindelig - det betyder, at et variabelnavn er reserveret, men der er ikke tildelt nogen værdi til denne reference endnu. ... Typen af ​​udefineret er strengen "udefineret" - og udefineret er en falsk værdi, der er løst lig med nul, men ikke til andre falske værdier.

hvad er forskellen mellem massemedier og sociale medier
Den største forskel mellem massemedier og sociale medier er thellos; massemedierne sætter publikum i en passiv position. Sociale medier sætter publiku...
Canon mod Nikon
Что лучше зеркальный фотоаппарат Canon или Nikon?В чем разница между Canon og Nikon?Какие объективы дешевле Nikon eller Canon?Что лучше зеркальный или...
Hvad er forskellen mellem G1 og G2 fase af cellecyklus
G1 fase af cellecyklussen henviser til perioden i cellecyklussen fra slutningen af ​​celledeling til begyndelsen af ​​DNA-replikation, mens G2 fase af...